maanantai 14. kesäkuuta 2021

Morjesta liikapuustosta kärsiville: Pihapuun kaato, pihapuiden kaadot Puunkaatopalvelu Tampere Pirkanmaa alueella pihapuiden, pihapuun kaatoja sekä ongelmapuiden alan kokemuksella ja ammattitaidolla


Morjesta liikapuustosta liikapensaikoista kärsiville: Pihapuun kaato, pihapuiden kaadot Puunkaatopalvelu Tampere Pirkanmaa alueella pihapuiden, pihapuun kaatoja sekä ongelmapuiden alan kokemuksella ja ammattitaidolla

Ohessa video puunkaadoistani:


Raivaussaha- ja normi liikapuuston kaadot 50€ alkava tunti+työkalukorvaus+ siirtymäkorvaus. Haastavammat kohteet missä kaatosaksia tmv tarvitaan hinnoittelu tapauskohtaisesi




Käteisellä edetään kohteessa kun kohde on nähty ja hyväksytty.
Kotitalousvähennyskuitti tilaussähköpostiinne.


Yhteydenotot: 
Sähköpostia kiitos: Talonmiespalvelu@gmail.com

Varalle: 044-3380291 ( En vastaile tekstareihin, käyttäkää whatsup, signal niin näkyvyys ja tila kirjoittaa parempi, jos jostain syystä nettiyhteytenne tökkii.

Talonmiespalvelu@gmail.com ensisijassa yhteydenotot missä katu, paikkakunta, sekä toiveaikojanne ja että on käteistä varattuna. Talkootöitä teen vain ystäville ja muille vastaaville.

Säästeään yhteistä aikaa: Laskuun en tee kenellekään, enkä järjestä ilmaisia tarjouksia eli pihasuunnitelmia muka tarjouskilpailuina. Mikäli pitää katselmus pitää, niin 60€ katselmusmaksu käteisellä saapuessani Tampereen talousalueella n. 30 km säteellä. (Kattaa lähinnä ajoajan ja bensat)

Pihasuunnitelma maksaa joko tuntihinnoitteluna tai esim 200€ arvosta jos olen tunnin paikalla ja toinen tunti menee ko asian yhteenvetoon ehdotuksineen + siirtymäkulu.
Puunkaatoa karsintaa tilauksesta Tampereen talousalueella. Puunkaatopalvelu Tampere Talonmiespalvelu@gmail.com

Erilaisia pihapuiden puunkaatotarpeita varten varaudumme erilaisin apulaittein ja sahoin teleskooppisahoista alkaen.

-----------------------------------
Puutarhojen pihojen etc tarpeenne huomioidaan myös muilla tavoin:

Puutarhapalvelu Tampere 28.5.2021 puutarhajyrsintää pihoihin kasvimaille. Samoin ruohikoiden pensasaitojen leikkaukset sopimuksen ja käteisen mukaan. 
 
Käteisellä edetään Talonmiespalvelu@gmail.com 





























---------------------
Isotkin pihat raivataan monipuolisesti puista pensaista ruohikoista alkaen vuosikymmenestä toiseen ;) Katso videokuvaa 2016 vuodelta Lempäälästä:



------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti