tiistai 22. marraskuuta 2022

Pihapuiden harvennukset / kaadot Tampere talousalueella: Toimitusehto on tiukka, en tee pelkkiä huuhaa-ajoja "kattelemaan", vaan voitte lähettää kohteesta kuvaa videota sähköpostiin niin teen sitten ehdotuksiani, kun vielä tarkka osoite että näkee ajomatkaa ja ympäristöä, sovittu?

60-vuotias synttärijuhlintaa uusi Stihl MS 500i hankittu Pihapuiden kaadot karsinnat pätkinnät käteisellä edetään kohteissa. Talonmiespalvelu@gmail.com yhteydenotot aina ensisijassa sähköpostilla. Ei noita perhanan erilaisia puhelimenhöpinäitä aina kuule, eikä ole mahdollista tallentaa jos on tekemässä jtkn. Kirjallinen ilmaisu on selkää, erheet kirjauksissa helppo tarkentaa ja korjata.

Arvon pihapuiden harvennuksia kaipaavat Tampereen talousalueella? Pihaan tilaa ja ilmavuutta pihapuun kaadolla

Tiedustelut ja tilausvahvistus ensisijassa sähköpostilla: talonmiespalvelu@gmail.com +
puhelin: 044-3380291 

60-vuotias synttärijuhlintaa uusi Stihl MS 500i hankittu Pihapuiden kaadot karsinnat pätkinnät käteisellä edetään kohteissa. Talonmiespalvelu@gmail.com yhteydenotot

Hinnoittelu 55€ alkava tunti käteismaksulla aina ennakkoon. Usein alkaen 150€ kaato + 55€ tuntihintana pätkiminen + työkalukorvaus tapauskohtaisesti yleensä vähintään 50€ per käynti.

Toimitusehto on tiukka, en tee pelkkiä huuhaa-ajoja "kattelemaan", vaan voitte lähettää kohteesta kuvaa videota sähköpostiin niin teen sitten ehdotuksiani, kun vielä tarkka osoite että näkee ajomatkaa ja ympäristöä, sovittu?:

Muovirahaa on turha tarjota tai mobilebay tmv. Riittää kun pakkaa autoon puunkaatotarvikkeet etc ja ne huoltaa, ei jaksa leikkiä erilaisten rahastuskoneiden kanssa tai haaskata moneenkertaan "laskun" tarkisteluun. Kuitti tulee saman tien tarvittaessa sähköpostiisi, kun isket palkkion sovitusti kouraan.

Minimihinnoittelu 2 tuntia 110 euroa (+siirtymäkorvaus/kilometrikorvaus, sisältäen moottorisahan polttoaine ja öljykulut riippuen mm ajasta, paikkakunnasta jne n. 30-50 € Pirkanmaa Sastamala Tampere Nokia Ylöjärvi Lempäälä Pirkkala Kangasala Pälkäne. Bensa ja aika ei ole ilmaista joten en ajele pelkkia katselmuksia vaan pääsääntöisesti aloitan hommat jollain tapaa heti. Olen toiminnan mies.

60-vuotias synttärijuhlintaa uusi Stihl MS 500i hankittu Pihapuiden kaadot karsinnat pätkinnät käteisellä edetään kohteissa. Talonmiespalvelu@gmail.com yhteydenotot 




-------------
Pihapuun kaato / pihapuiden kaadot Tampere Lempäälä Valkeakoski Nokia Pirkkala Ylöjärvi Kangasala etc, mihin milloinkin tilataan. Palvelumme kattaa myös raivauspalvelut raivaussahalla, etc. Kysy lisää sähköpostilla. Puhelin on aikasyöppö,
----------

Lumiaikaan talkkari- / talonmiestilaukset pihapuiden kaatojen tapaan kauttani samoin Talonmiespalvelu@gmail.com

https://Lumityot-Tampere.blogspot.com ( Katso blogista lisää)
---------

Lisäoptio pikkujouluihin ja jouluaattoon joulupukkipalvelu Tampere
https://Joulupukki-Tampere.blogspot.com Yhteys: Joulupukkipalvelu@gmail.com

------------